Instal.lacions

Descobreix les nostres instal·lacions
 • A L’Escoleta Badalona seguim la normativa actual per la qual es regeixen les llar d’infants reglades pel Departament d’Ensenyament.

   

  • La ràtio reduïda de nens per docent
  • Metres quadrats per aula (aules de més 60 metres quadrats)
  • Ventilació, aire condicionat i renovació d’aire en totes les sales
  • Il.luminació natural en totes les aulas
  • Sistemes de seguretat actualitzats
  • Sala d’usos múltiples (psicomotricitat, reunions, pati, teatres…)

   

  És per això que us oferim unes instal.lacions amplies, lluminoses, segures i sobretot adaptades a les necessitats dels vostres fills.

   

  • Instal.lacions de + 650m2

   Espais adaptats a les necessitats dels vostres fills/es

  • Patis diferenciats per edats

   Patis amplis, oberts i diferenciats per edats: 200 metres dividits en 2 patis

  • Necessitats especials

   El nostre centre disposa dintre de les seves intal.lacions, + de 350m2 pensats i adaptats a necessitats especials, cadires de rodes, movilitat reduida i accès amb cotxets.

 • Entrada i passadís

  Quan entrem a L’Escoleta sempre hi ha música alegre de fons. Els seus passadissos están plens d´animals, arbres i flors, i sovint et trobes a molts amics i amigues acompanyats de la seva família de camí cap a la classe. Bon dia!!

 • Marietes (4 mesos - 1 any)

  Apuesta és la clase del mes petits de L’Escoleta, L’aula está situada a l’entrada del pati principal, així no ens hem de desplaçar-se molt lluny quan hem de sortir a jugar. És una sala amplia i molt lluminosa on podem desplaçar-nos lliurement per jugar, gatejar i caminar. Hi ha un espai diferenciat dintre de l’aula, la zona de descans amb llitets personalitzats.

 • Tortugues petites (1-2 anys)

  La classe blau pertany als segons més petits de L’Escoleta. Tenim un passadís molt divertit per on les families ens veuen quan venen a buscar-nos. La classe és molt gran i tenim moltes coses per jugar i per aprendre. Dins de la classe també tenim el lavabo, que només és nostre, on ens canvien el bolquer i ens rentem les mans quan ho necessitem.

 • Tortugues grans (1-2 anys)

  La classe vermilla pertany als més grans del group 1-2 any, som els mitjans de tota L’Escoleta. La nostra classe és de color vermell i és encara més gran que l’aula blava. Tenim un munt de joguines al nostre abast, ja que nosaltres som molt més autonoms per decidir a que volem jugar. Dins de la classe tombé tenim el lavabo, on ens canvien el bolquer i fem les nostres necessitats al orinal o al wc els més espavilats.

 • Mussols petits (2-3 anys)

  La classe verda és una de les noves aules de L’Escoleta d’aquest any. Pertany als petits de 2-3 anys. És una sala molt gran amb tot tipus de detalls de color verd. Está plena de joguines pensades per estimular la seva creativitat i totes disposades totalment al seu abast. Tenim un racó de la rectura “chillout” amb coixins de molts colors i cadires de relax al costat de les grans finestres des d’on es veu fins i tot el mar. Com P2 és una etapa preparatoria per l’escola, tenim fins i tot pissarres digitals per possar-nos al dia amb les noves tecnologies.

 • Mussols grans (2-3 anys)

  La classe lila és una altra de les noves aules de L’Escoleta d’aquest any, i és la més gran de totes. Pertains als nenn i nenes més grans de l’escola, els de 2-3 anys. És una sala molt gran amb tot tipus de detalls de color lila. Está plena de joguines pensades per estimular la seva creativitat i totes disposades totalment al seu abast. Tenim un racó de la rectura “chillout” amb coixins de molts colors i cadires de relax al costat de les grans finestres des d’on es veu fins i tot el mar. Com P2 és una etapa preparatoria per l’escola, tenim fins i tot pissarres digitals per possar-nos al dia amb les noves tecnologies.

 • Pati de la piscina de boles

  El pati de l’entrada está destinat als nens més petits de L’Escoleta, els de P0 i P1, que surten en moments diferents del dia per tenir un ús i gaudiment propi de cada classe. En aquest pati hi trobem una piscina de boles, diferents vehicles adaptats a la seva mida, l’estany de la tortuga Vera i la granjeta de la Bada i la Lona, tot envoltat de vegetació natural donant una sensació de bosc.

 • Pati del sorral

  El pati del sorral, está destinat als nens més grans de L’Escoleta, i s’accedeix a través d’un passadís a la mateixa planta que les aules. És un pati molt gran, més de 100m2 on hi han diferents vehicles adaptats a la seva mida i joc. També hi trobem un sorral ple d’eines per contruir, jugar i fer trasvassaments.  A la mateixa alçada del pati hi trobem l’estany del Duck i la Ducky que sempre criden l’atenció i la curiositat a molts dels nostres nens i nenes.

 • Sala de Psicomotricitat

  La sala de psicomotricitat ens encanta. És una sala molt gran i diafana on realitzem les activitats més dinàmiques, com circuits amb els moduls i matalassos, balls i dances, teatre, ioga infantil,  racò de les disfresses, concerts i festes. Els més petits també la utilitzen per realitzar les seves sessions de massatge infantil i relaxació. 

 • Cuina

  La nova cuina de L’Escoleta és genial, és tant gran que fins i tot cada dia dinen 10 mestres allà. La Silvia, la nostra cuinera, está molt contenta, hi ha de tot el que ha demanat, rentavaixelles industrial, forn gran, neveres industrials, rentaplats amb manega, i armaris, molts armaris.

 • Menjador

  El mejador, és una sala on ens juntem els nens i nenes de P1 i P2 a l’hora de dinar de 12:00 a 13:00. Els més petits dinem a les trones amb ajuda de les mestres, i els més grans, que són més autònoms, dinen a les cadires fent tertúlia amb els amics i amigues.

 • Hort i granja

  L’hort i la granja está destinat a apropar als nens al món de la natura i treballar la sensibilització vers el món animal i la nostra responsabilitat amb ell. La granja està formada per la tortuga Vera, el colom Ito, els ànecs Duck i Ducky i les conilletes Bada i Lona.

 • Zona descans

  És la zona on els nens i nenes de P1 i P2 fan la migdiada de 2h desprès de dinar a L’Escoleta. Tots els llitets están equipats amb llençols, edredó i coixí personalitzats de l’escola.

 • Parking cotxets

  L’Escoleta ofereix una sala per deixar els cotxets, patinets i bicicletes dels nostres alumnes i família.

  Té una capacitat per més de 80 cotxets.

 • Voleu venir a L'Escoleta?

  No us quedeu sense plaça!